Colombia speelt gelijkspel tegen Brazilië in oefenduel

Het Colombiaanse elftal speelde vrijdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Copa América kampioen Brazilië. De ploeg van bondscoach Carlos Queiroz speelde gelijk tegen de Brazilianen.

Brazilië kwam als eerste tot scoren door een doelpunt van Casemiro. De Real Madrid-middenvelder had de Brazilianen in de 20ste minuut op voorsprong gezet met een kopbal uit een corner van Neymar.

Zes minuten later kwam Luís Muriel met een antwoord op de 1-0 van de Brazilianen. De Colombiaan scoorde vanuit een penalty en liet zich weer horen in de 34ste minuut. Door een mooie aanval van de Colombiaanse voorhoede wist Muriel hard binnen te schieten.

In de tweede helft maakte Brazilië de gelijkmaker. Neymar bracht in de 58ste minuut de 2-2 op het scorebord op aangeven van Philippe Coutinho. De aanvaller van Paris Saint-Germain claimde nog een strafschop na een overtreding van oud-Ajacied Davison Sánchez. De scheidsrechter wilde er niet van weten. Het bleef uiteindelijk 2-2 in het Sun Life Stadium in Miami, VS.