Colombia verslaat Canada door meesterlijke goal James Rodriguez

Colombia eindigde ongeslagen na de twee vriendschappelijke wedstrijden in Amerika gespeeld te hebben tegen El Salvador en Canada.

Dinsdag speelde Colombia tegen Canada in de Red Bull Arena in New Jersey en won met 1-0.

In de eerste helft wist Radamel Falcao door de compacte verdediging van de Canadezen heen te komen en scoorde, maar werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Real Madrid-ster James Rodriguez kreeg een aantal mooie kansen maar hij moest het hebben van zijn goal in de 75ste minuut. James Rodriguez werd onderuit gehaald en kreeg een vrije trap die snel werd genomen door Juan Fernando Quintero. De bal werd slim door Quintero snel naar naar James getikt waardoor de verdediging van Canada niet oplette.Op een afstand van 25 meter schoot James de bal op een meesterlijke wijze de bal in het doel.