Falcao bespaart United nederlaag bij Villa

Louis van Gaal heeft een einde zien komen aan een serie van zes overwinningen op rij met Manchester United. Op bezoek bij Aston Villa kwam zijn ploeg niet verder dan 1-1.

Christian Benteke bracht de thuisploeg na achttien minuten op voorsprong. De Belg nam de bal met zijn borst aan en schoot fraai raak met zijn linkervoet. Colombiaan Radamel Falcao bracht Manchester United in de 53ste minuut op gelijke hoogte. United speelde de laatste 35 minuten met een man meer. Gabriel Agbonlahor kreeg een rood voor een harde tackle op Ashley Young.

Robin van Persie speelde het eerste uur voor Manchester United, waar de geblesseerde Daley Blind nog ontbrak. Bij Aston Villa was Ron Vlaar de hele wedstrijd van de partij. Leandro Bacuna mocht na 79 minuten invallen.