Air Europa ondertekent interline-overeenkomst met Viva Air

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Europa en de Colombiaanse low-cost maatschappij Viva Air hebben een interline-overeenkomst ondertekend, waardoor de Europese maatschappij haar aanwezigheid in Colombia en Peru kan versterken. De maatschappij zal nieuwe en meer vluchtopties kunnen aanbieden en ook haar connectiviteit in Zuid-Amerika uitbreiden. Air Europa verzorgt momenteel 80 wekelijkse vluchten naar Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, waarvan 18 naar Peru en Colombia.

Air Europa en Viva Air lanceren een partnerschap in de vorm van een interline-overeenkomst (de meest basale overeenkomst die je tussen twee luchtvaartmaatschappijen kunt vinden). Met een interline-overeenkomst kunnen passagiers routes boeken bij meerdere luchtvaartmaatschappijen met minder rompslomp dan wanneer ze elke maatschappij apart boeken.

Vanaf augustus kunnen passagiers van Air Europa vanuit Bogota, Medellin en Lima overstappen op de binnenlandse bestemmingen van Viva. In Colombia zullen de passagiers van de Europese luchtvaartmaatschappij toegang hebben tot 18 steden, waaronder Cali, Pereira, Monteria, Cucuta, en Bucaramanga, evenals de toeristische bestemmingen van San Andres en Cartagena.

Bron :
Foto:vivaair.com