Avianca breidt uit met vijf nieuwe internationale vluchten en hervat extra vluchten

De nationale luchtvaartmaatschappij van Colombia, Avianca, die de laatste maanden sterke tekenen van herstel van de crisis als gevolg van de COVID-19-pandemie heeft getoond, heeft plannen aangekondigd om vijf nieuwe routes tussen Latijns-Amerika en de Verenigde Staten toe te voegen. Het is de bedoeling dat deze routes voor het eind van het jaar operationeel zijn.

Nieuw vanuit Colombia is de route van Cali naar New York; in Costa Rica van San José naar New York en San José – Los Angeles; in Ecuador van Guayaquil naar New York; en in Guatemala van Guatemala-Stad naar Washington.

Vanaf deze maand worden nog eens zeven vluchten hervat in Colombia die vanwege de coronacrisis waren gestaakt: Bogotá – Asunción en Bogotá – Montevideo; in El Salvador: San Salvador – Panama-Stad; in Costa Rica: San José – Panama-Stad; in Guatemala: Guatemala Stad – Miami en Guatemala Stad – New York; en in Ecuador: Quito-El Coca, zo maakte het bedrijf bekend.

“Een van de toegevoegde waarden die onze reizigers hebben, zijn de vele opties voor routes en routes waarmee ze rechtstreeks verbinding kunnen maken, waardoor tussenstops worden vermeden wanneer ze deze niet nodig hebben en op het moment dat ze dat wel nodig hebben. De positieve resultaten van de routes die we dit jaar hebben gelanceerd, laat ons zien dat we op de goede weg zijn richting 2022”, zegt salesdirecteur Ana María Copete van Avianca. Inclusief de nieuwe aankondiging opent Avianca voor het eind van dit jaar 23 nieuwe internationale routes.

Bron :
Foto:Avianca