Barack Obama brengt een bezoek aan Colombia

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama brengt een bezoek aan Colombia om te spreken op een conferentie in Bogotá.

Barack Obama zal spreken op de EXMA-conferentie, Colombia’s grootste marketing- en handelsevenement, die plaatsvindt op 27 en 28 mei in de Movistar Arena in Bogotá.

EXMA, wat staat voor Expomarketing, is een van de grootste marketingplatforms in Latijns-Amerika met conferenties, workshops en marketingtools. Het thema van dit jaar is de marketingeconomie, waar 60 leiders wereldwijd zullen worden uitgenodigd om te spreken over de digitale transformatie, strategie, nieuwe businessmodellen en trends in deze sector.

Obama’s toespraak, “Een gesprek met president Barack Obama,” zal ingaan op invloedrijke groeistrategieën. De organisatoren gaven aan: “Het wordt een gesprek over het bedrijfsleven dat gebaseerd is op de positieve invloed die Obama uitoefent. We moeten hier gebruik van maken om het land, ondernemerschap en innovatie op te bouwen”. De organisatie zei ook dat de voormalige president de voorwaarde stelde dat hij niet over de huidige politiek zou praten.

Naast Obama zullen andere sprekers Arnaldo Muñoz, algemeen directeur van Airbnb in Spanje en Portugal, Ken Segall, voormalige Apple creative director in de VS en Omar Carrión, algemeen directeur Kellogg Unit of Digital & Brand, het woord voeren.

Bron :
Foto:expo-marketing