Bon Bon Bum nu te koop bij Walmart

De populaire lolly Bon Bon Bum, een product van Colombiaanse bodem, is te nu te verkrijgen bij de grootste winkelketen van de Verenigde Staten.

Bon Bon Bum, in 1970 op de markt gekomen, is een sterproduct van het Colombiaanse bedrijf Colombina. De populaire lolly wordt naar meer dan 70 landen geëxporteerd, inclusief bestemmingen ver weg zoals Senegal, Kaapverdië en Guinee in Afrika.

Hoewel het al aanwezig was in de Verenigde Staten, is de toetreding tot Walmart een grote commerciële prestatie van César Caicedo, president van Colombina, wat betekent dat de lolly in 47 van de 50 staten in de Verenigde Staten te koop is bij de grootste winkelketen ter wereld.

Volgens Caicedo, wordt geschat dat dit nieuwe verkoopkanaal in twee of drie jaar tijd 4 of 5% van de totale verkoop van het product zou kunnen vertegenwoordigen.

De zakenman merkte ook op dat in de V.S. het product Bon Bon Bum zal blijven heten en voegde eraan toe dat de komst naar de grootste winkelketen in de Verenigde Staten “een trots is voor alle Colombianen”.

Colombina is een bedrijf dat in de jaren twintig van de vorige eeuw in Valle del Cauca werd opgericht door Hernando Caicedo. Momenteel is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste bedrijven in Latijns-Amerika. In 1970 lanceerde het bedrijf zijn vlaggenschip, Bon Bon Bum, een lolly gevuld met kauwgom in een grote verscheidenheid van smaken. De belangrijkste en meest populaire is de aardbeiensmaak met de traditionele rode kleur

Bron :
Foto:bonbonbum.com