Buitenlandse clubs in de rij voor Luis Sinisterra

Luis Sinisterra krijgt belangstelling vanuit verschillende topclubs in Europa. Volgens berichten uit de Colombiaanse media staan onder meer FC Barcelona, Atlético Madrid en Italiaanse clubs in de rij om Sinisterra op te pikken.

Scouts van FC Barcelona en Atlético Madrid hebben Sinisterra al zien spelen in de wedstrijd tegen PEC Zwolle meldt het Colombiaanse medium Win Sports TV. Ook clubs uit Engeland en Italië worden aan de linksbuiten van Feyenoord gelinkt, maar de Spaanse topclubs lijken volgens Win Sports TV het meest concreet.

Medio 2018 streek Sinisterra neer in De Kuip en intussen is hij uitgegroeid tot een vrijwel onmisbare schakel op de linkervleugel. De Colombiaan blijft nuchter onder het nieuws en zegt: “Ik ben honderd procent gefocust op Feyenoord en dat blijft zo totdat ik mijn contract heb uitgediend.”

Sinisterra ziet de belangstelling als een stimulans om zijn huidige vorm vast te houden. Waar zijn plafond ligt? “Ik doe het stap voor stap. Nu ben ik hier en hier probeer ik beter te worden als voetballer. Die kans krijg ik in de Eredivisie. Wat de toekomst brengt, weet ik nog niet.”

Bron :
Foto:Feyenoord