Colombia genomineerd voor beste reisbestemming ter wereld

Het toerisme in Colombia kreeg donderdag het goede nieuws dat het land genomineerd is voor de beste reisbestemming ter wereld, naast de nominaties in negen andere categorieën.

De wereld blijft ons als bestemming op hoog niveau erkennen en het ontvangen van die 10 wereldwijde nominaties, die bekend staan als de ‘Oscar voor Toerisme’, motiveert ons nog meer om onvermoeibaar te werken voor deze industrie, die de sleutel is tot het economisch herstel van het land, benadrukte Flavia Santoro, de voorzitter van ProColombia.

De organisatoren van de World Travel Awards plaatsten Colombia in 10 categorieën, waaronder de “Leading Destination in the World”. In die categorie zal Colombia concurreren met Brazilië, India, Griekenland, Maleisië, Sri Lanka, Spanje en Chili.

Verschillende steden in Colombia zullen onder andere ook strijden in de categorieën World’s Leading Culinary Destination, World’s Leading Beach Destination, World’s Leading Business Travel Destination, World’s Leading Urban Getaway Destination, Leading Tourism Office in the World en Destinations of Leading Cultural City in the World.

Het toerisme in Colombia blijft zich onderscheiden in de wereld. Elke dag genieten meer bezoekers van de biodiversiteit en het multiculturele karakter van het land. Zo werkt Colombia er elke dag aan om beter voorbereid te zijn om nationale en buitenlandse toeristen veilig en verantwoord te ontvangen, aldus de Colombiaanse krant El Espectador krant.

Bron :
Foto:World Travel Awards