Colombia wacht zware opgave tegen Argentinië

Colombia maakt zich in de kwartfinale van de Copa América op voor een confrontatie met Argentinië. Colombia-verdediger Jeison Murillo kijkt uit naar het duel.
Lionel Messi fungeert als sleutelspeler van de Argentijnse ploeg, maar Murillo waarschuwt zijn teamgenoten dat de speler van FC Barcelona niet de enige speler is waar ze op moeten letten.

“Het is mooi om op hetzelfde veld te staan als Lionel Messi en het tegen hem op te nemen”, vertelt de verdediger tijdens de persconferentie. “Maar het is niet alleen Messi waar we voor op moeten passen. Argentinië is een geweldig team.”

Daarom denkt Murillo dat hij en zijn teamgenoten de hele wedstrijd lang gefocust moeten blijven. “Ik denk dat de concentratie een grote rol gaat spelen. Dat is ook wat coach José Pékerman van ons vraagt. We moeten rustig blijven en ons eigen spelen.”

Als het aan de mandekker ligt, kan Argentinië een strijdlustig Colombia verwachten. “We hebben dezelfde mentaliteit zoals altijd en dat is winnen. We zullen er als aan doen om een overwinning uit de strijd te halen”, aldus Murillo. (bron: goal.com)