Colombia wint eenvoudig van Panama

Het Colombiaanse elftal heeft maandagavond tijdens een oefeninterland buurland Panama verslagen.

In de voorbereiding op de Copa América heeft het team van bondscoach Carlos Queiroz in stadion El Campin in Bogotá eenvoudig van Panama gewonnen.

William Tesillo scoorde al na vijf minuten het eerste doelpunt voor Colombia. Na 38 minuten scoorde Luis Muriel op afstand het tweede doelpunt. Vlak voor rust werd Radamel Falcao onderuit gehaald in het strafschopgebied en kreeg een penalty mee.

In de tweede helft bleef het bij een 3-0, alhoewel James Rodriguez gevaarlijk dichtbij een vierde doelpunt zat. De middenvelder van Bayern München krulde de bal net tegen de linker doelpaal, waardoor de bal weer in het veld kaatste.

Op 9 juni om 23.00 uur (Nederlandse tijd) speelt Colombia een oefeninterland tegen Peru in het stadion Monumental “U” in Lima, Peru.