Colombiaanse actrice Natalia Reyes in Terminator 6

De Colombiaanse actrice Natalia Reyes is op dit moment in Spanje voor de opnames van de film Terminator 6.

Haar lengte van 1,56 meter heeft Natalia Reyes er niet van weerhouden om grote dromen te hebben. Ze is gedisciplineerd en alhoewel ze heeft deelgenomen aan televisieprogramma’s en aan een zangwedstrijd, is haar grote talent ongetwijfeld het acteren.

De film is volgens producent en bedenker James Cameron een direct vervolg op Terminator 2 en zal vanaf 26 juli 2019 te zien zijn in de bioscopen.

In een interview zei ze dat ze al weliswaar een ‘Hollywoodster’ wordt genoemd, maar dat ze niet eens in Los Angeles woont. “Ik woon op een eiland in de buurt van Cartagena, met mijn man, 15 honden en mijn katten; ik weet niet hoe het is om een Hollywoodster te zijn”, aldus Natalia.

Na vijf audities is Natalia Reyes aangenomen voor de rol als Dani Ramos, een van de hoofdpersonages in Terminator. Het is het zesde deel van de sage die geregisseerd wordt door Tim Miller, met een verhaal bedacht door Miller, James Cameron en David Ellison, die ook producenten zijn.

Reyes treedt onder meer op met Arnold Schwarzenegger, Brett Azar, Linda Hamilton en Diego Boneta en neemt momenteel scenes op in Spanje. De première staat gepland voor medio 2019.

Ze is er zeker van dat ‘Terminator’ haar carrière op een ander punt zal brengen. “Hoewel ik een onafhankelijke film altijd leuker heb gevonden, is het maken van een saga een geweldige kans”, zegt Reyes.

De Bogotaanse, 31 jaar, ging op 9-jarige leeftijd naar de Claraluna School, waar ze dans, zang en acteren leerde. Ze begon in ‘Pandillas, guerra y paz’. Toen kwam onder andere ‘Isa TK+’, ‘Cumbia Ninja’ en ‘Lady, la vendedora de rosas’. Voor de bioscoop maakte Natalia de korte film ‘El elefante rojo’, en was ze te zien in ‘Brakland’, ‘Running with the Devil’ en ‘Pájaros de verano’, van Ciro Guerra.

“Het is een prachtig cadeau om in Terminator te acteren. Ik voel me vereerd en dankbaar, het is een unieke kans die ik van plan ben te benutten en ik hoop dat het de sprong zal zijn om andere doelgroepen, markten en landen te bereiken” aldus de Colombiaanse actrice.