Colombiaanse serie ‘Pálpito’ grote hit op Netflix

De nieuwe Colombiaanse Netflix-thriller Pálpito is een ongekende hit in Nederland. Vanaf 20 april staat de serie Pálpito (ook bekend onder de titel The Marked Heart) op Netflix en is al dagenlang de best bekeken serie.

In het verhaal van deze serie Pálpito wordt Simons vrouw vermoord om haar hart te verwijderen en het te transplanteren naar Camila, de vrouw van een rijke man. Op zoek naar wraak stort Simon zich in de levensgevaarlijke wereld van de orgaanhandel. In zijn verwoede zoektocht zal het lot hem verliefd doen worden op Camila, de vrouw die overleefde dankzij het hart van zijn vermoorde vrouw.

Met tien afleveringen was dit verhaal ook tot een bevredigend einde gekomen, maar Pálpito neemt lekker de tijd om alle verhaallijnen uitgebreid te vertellen. De serie kijkt vlot weg met aardige en soms voorspelbare cliffhangers, maar verveelt niet snel. De emoties gaan soms door het dak: Het is toch wel aan te raden om deze serie in de originele taal te bekijken. De cast is in orde, met Michel Brown en Sebastian Martinez in de belangrijke hoofdrollen. Wie niet vies is van soap met thriller-elementen en drama in hoofdletters zit helemaal goed met deze productie die je hart toch iets sneller laat kloppen.

Pálpito heeft momenteel een notering in de Netflix Top 10 in meer dan 68 landen. Vervolgens delen de castleden het nieuws dat dit een mooie bekendmaking verdient, want de serie krijgt officieel een tweede seizoen. Het script van het vervolgseizoen moet nog wel geschreven worden en alles moet nog worden gefilmd.

Naast Michel Brown (Falco) en Sebastian Martinez zijn ook Ana Lucía Domínguez (Who Killed Sara?) en Margarita Muñoz (Gossip Girl: Acapulco) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Leonardo Padrón.

Bron :
Foto:Netflix