Falcao Garcia terug naar Colombiaanse competitie en tekent voor Millonarios

De komst van Falcao Garcia als ster in het Colombiaanse voetbal komt nadat ‘El Tigre’ zijn contract bij Rayo Vallecano in Spanje beëindigde.

De Colombiaanse spits Radamel Falcao Garcia is de nieuwe speler van Millonarios. Dit werd donderdag bekendgemaakt na een ontmoeting tussen de directie van het ambassadeursteam en de aanvaller bij hem thuis.

De komst van de Colombiaanse spits als ster in het voetbal van zijn land komt nadat ‘El Tigre’ zijn contract bij Rayo Vallecano in Spanje beëindigde, waar hij de afgelopen drie seizoenen speelde, 80 wedstrijden speelde en 12 doelpunten maakte.

Falcao heeft meerdere malen verklaard dat het spelen voor de club uit Bogotá één van zijn dromen te zijn. Volgens wat bekend is, zal het in eerste instantie voor zes maanden zijn, met de mogelijkheid om het te verlengen als het team de Betplay League titel wint en zich kwalificeert voor de Copa Libertadores in 2025.

Bovendien, nadat de partijen het eens waren geworden over financiele kwesties, zou een van de andere kwesties die tot het laatste moment zou zijn besproken de veiligheid van de speler en zijn familie in het land zijn.

Bron :
Foto:rcnradio.com