JairoBernal.com wenst u een gelukkig 2019

Beste bezoekers en trouwe volgers,

Hierbij wil ik jullie allen een gezond en voorspoedig nieuwjaar toewensen.

JairoBernal.com, de enige website die dagelijks het nieuws uit Colombia naar Nederland brengt, zal ook in 2019 jullie blijven voorzien van het laatste nieuws.

Alle inzet om de lezers van het laatste nieuws uit Colombia te voorzien wordt geheel belangeloos gedaan. Dit concept zal niet veranderen en om die reden zult u ook in het nieuwe jaar alleen nieuws lezen en geen reclames.

Het bezoekersaantal van deze website als wel de gekoppelde sociale mediakanalen neemt elk jaar weer flink toe. Dit jaar steeg het bezoekersaantal aanzienlijk. Mede door nieuwe trouwe volgers en de toenemende populariteit van Colombia.

Mijn dank voor alle deze trouwe en nieuwe bezoekers voor het interesse hebben in het nieuws op JairoBernal.com.

Heeft u ook Colombia in uw hart liggen en lijkt het u leuk om te schrijven voor JairoBernal.com, of iets anders te doen, in welke vorm dan ook, schroom dan niet en mail me via het contactformulier. Natuurlijk zijn ook tips, waarvan jullie vinden dat het gedeeld moet worden, van harte welkom.

JairoBernal.com blijft natuurlijk zijn best doen om jullie ook in het nieuwe jaar het nieuws over Colombia aan te bieden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het nieuws, volg dan deze website ook via Twitter, YouTube, Instagram of op Facebook.

Jairo Bernal