Juan Cuadrado maakt doelpunt en assist voor Juventus in stadsderby

De Turijnse derby tussen Juventus en Torino vond zaterdag plaats, waarbij het team van Cristiano Ronaldo met 4-1 won en Juan Guillermo Cuadrado een belangrijke bijdrage leverde.

Juventus heeft een belangrijke stap gezet richting de landstitel in de Serie A. De derby tegen Torino werd overtuigend met 4-1 gewonnen.

Cuadrado was al meteen in het begin van de wedstrijd betrokken bij een doelpunt. De Colombiaan assisteerde de Argentijnse Paulo Dybala die in de derde minuut scoorde voor Juventus.

In de 29ste minuut kwam Cuadrado zelf tot scoren. Hij kreeg een pass van Cristiano Ronaldo, ontweek zijn tegenstander door scherp naar rechts uit te wijken en ontketende een krachtig rechtervoetschot dat links in het doel terecht kwam.

Vlak voor rust kwam Torino terug in de wedstrijd. De scheidsrechter besloot na inmenging van de VAR om de bal op de stip te leggen, omdat De Ligt de bal met zijn arm had geraakt. Belotti miste niet, waardoor de score op 2-1 kwam te staan.

In de tweede helft bracht Cristiano Ronaldo de score  naar drie doelpunten door te scoren uit een vrije trap. Een eigen doelpunt van Koffi Djidji, die een voorzet van Douglas Costa wilde wegwerken, bepaalde de eindstand op 4-1.