Nieuw voetbalshirt Colombiaans elftal officieel bekend gemaakt

Het Colombiaanse nationale voetbalteam heeft officieel haar nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Via een video gepubliceerd door de Colombiaanse voetbalbond (FCF) en Adidas, sponsor van het nationale elftal, werd het nieuwe voetbalshirt gepresenteerd, dat zal worden aangetrokken tijdens de kwalificatie en Copa America 2021.

“Nieuw shirt, zelfde passie. Voel de kleuren,” schreven ze op sociale netwerken om het nieuwe shirt voor te stellen.

Het nieuwe shirt werd gepresenteerd in een video en de verantwoordelijken voor het dragen ervan waren voetballers als James Rodriguez, Yerry Mina, Santiago Arias, Leicy Santos en Linda Caicedo.

Dit shirt kenmerkt zich door een eenvoudiger ontwerp, waar geel de boventoon voert, in vergelijking tot het vorige. De terugkeer van de blauwe korte broek wordt ook uitgelicht en de presentatievideo laat zien dat de sokken rood zullen zijn , net als de kleuren van de vlag.

Wat betreft andere veranderingen, is het teruggaan naar een ronde hals en ook een rode streep dat boven het blauw verschijnt. Bovendien is het Adidas-logo op de het shirt niet langer meer blauw, maar rood. Ten slotte staat de Colombiaanse vlag op de mouwen.

Bron :
Foto:Adidas