Reisgids “47 Amazing Things to See and Do in Colombia”

Gedetailleerde reisgidsen zijn geweldig. Maar wanneer jij je route aan het plannen bent, heb je niet altijd de prijzen nodig van dat goedkope restaurantje op de hoek, de tijden nodig wanneer de priester van dat uitzonderlijk kerkje zijn siësta houdt of de bijnamen van alle lokale buschauffeurs weet. Soms wil je een gids die kort en bondig is, zodat je weet wat wat is.

Dankzij het werk van Neil Bennion is deze in het Engels geschreven reisgids “47 Amazing Things to See and Do in Colombia” een gevarieerde gids waar je duidelijk en snel kunt vinden wat Colombia te bieden heeft.
Inbegrepen met kaarten waarbij de ervaringen in geografische context zijn gezet. De beschreven geschiedenis is begrijpelijk en daardoor inzichtelijk zonder dat het saai wordt. Daarnaast leest het makkelijk weg en is het luchtig door de lichtvoetige humor van de schrijver.

Neil Bennion is een schrijver, reiziger en is geboren in 1974 in Lancashire, Engeland. Hij verliet zijn carrière in de IT, toen hij besefte dat hij veel liever in het buitenland rond reisde dan over technische veranderingen te discussiëren.
Naast het schrijven, is hij ook een publieke spreker en voice-over kunstenaar. In 2014 was hij gastspreker in TEDx met als onderwerp het reizen met een verhaal.
Neil is een paar jaar geleden gestopt met het drinken om gezondheidsredenen. Deze verandering werd deels wat hem gemotiveerd heeft om naar Colombia te gaan en om zich zelf te confronteren van zijn tekortkomingen; het dansen op de dansvloer.  Een ervaring die hij beschreef in zijn eerste boek, “Dancing Feat”.

De reisgids “47 Amazing Things to See and Do in Colombia” van Neil Bennion is gratis en op JairoBernal.com te downloaden.

Hieronder kunt u de verschillende e-reader bestanden downloaden of  gewoon als pdf-bestand verkrijgen.

Epub Mobi (Kindle)pdfrtf