Sport kort 11-09-2019

Colombia speelt gelijk tegen Venezuela

Het Colombiaanse elftal heeft in een vriendschappelijk spel tegen Venezuela gelijk gespeeld. In Tampa in de Verenigde Staten kwamen de twee buurlanden in het Raymond James Stadium niet tot een doelpunt. Hoewel Colombia wel meer balbezit had, kon het Colombiaanse elftal niet tot scoren komen en bleef het bij een 0-0.

Quintana pakt minuten terug in zesde etappe van de Ronde van Spanje

Nairo Quintana heeft in de zeventiende etappe van de Vuelta a España uitstekende zaken gedaan. De Colombiaan trok al vroeg op de dag ten aanval met een grote kopgroep en had aan de streep in Guadalajara meer dan vijf minuten te pakken op de concurrentie. De Movistar-renner klom van de zesde naar de tweede plaats in het algemeen klassement en is nu op 2.24 minuten de naaste belager van Primoz Roglic.

López krijgt tien seconden tijdstraf

Miguel Ángel López eindigde in de zeventiende etappe van de Vuelta nog vóór leider Primoz Roglic, maar toch is zijn achterstand in het klassement op de Sloveen: van 3’59 voor de etappe naar 4’09 na afloop van de rit. De Colombiaan van Astana kreeg een tijdstraf van de jury vanwege een handaflossing met ploeggenoot Jakob Fuglsang.

Bron :
Foto:Caracol