Vijf mensen vermoord in Betania, Antioquia

Vijf mensen zijn vermoord in het zuidwesten van het departement Antioquia. De autoriteiten vonden vijf lichamen in een boerderij.

Het bloedbad vond plaats in een boerderij La Bogotana, in het dorp La Primavera of La Sucia in Betania, in het zuidwesten van Antioquia.

Volgens voorlopige informatie zijn onder de slachtoffers twee Colombianen die al twee jaar op de boerderij werken, van wie één de broer is van de beheerder.

Er zijn ook drie Venezolanen dood: een van hen die daar al een jaar werkte en twee broers die veertien dagen geleden zijn aangekomen.

Het was de gemeenschap die de autoriteiten alarmeerde na de ontdekking in de vroege uren van zondagmorgen, maar toen de politie arriveerde om te controleren of er meer doden waren, staakte zij het werk toen zij een niet-ontplofte granaat aantroffen.

Op moment wordt er in de gemeente een veiligheidsraad (foto) gehouden om op te helderen wat er gebeurd is. De eerste hypothese die de autoriteiten hanteren, is dat dit feit te wijten zou kunnen zijn aan een confrontatie tussen bendes om de microhandel onder controle te krijgen.

Bron :
Foto:caracol.com.co