Will Smith doneert park aan Cartagena

Filmster Will Smith, die momenteel in Cartagena is voor opnames van zijn nieuwe film, gaat een park doneren aan Cartagena.

Producer Ang Lee heeft de sfeervolle koloniale stad Cartagena uitgekozen als decor voor zijn film ‘Gemini Man’ met Will Smith in de hoofdrol. De stad zelf is erg trots op het bezoek van de topacteur en heeft hem symbolisch de sleutel van de stad gegeven als dank voor het promoten van de stad via de sociale media. “The Fresh Prince” deelde via zijn Instagram-account video’s over zijn bezoek in Cartagena, die meteen viraal gingen over het internet.

Als dank voor het symbolisch gebaar heeft Smith een park, dat speciaal voor de jeugd wordt ingericht, gedoneerd aan de wijk Getsemani. Volgens Davinson Gaviria, voorzitter van wijkgemeenschap ‘la Junta de Acción Comunal de Getsemaní’ vroeg het team van ‘Gemini Man’, vlak voor de opnames van een schietscene, wat de behoeften waren van de wijk. Smith en zijn team zullen de wens doen vervullen door de aanleg van het park na het afronden van de opnames in Cartagena in de tweede week van mei te realiseren.