JB

JairoBernal.com: Dé Colombia nieuwssite van Nederland houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit Colombia, sportnieuws, muziek, kunst, achtergrondinformatie en meer!

JairoBernal.com is in 2002 opgericht en begon als een  community- en informatiesite over Colombia. De website werd uitgebreid met nieuwsitems waar uiteindelijk de focus op kwam te liggen. In de loop der jaren is de website uitgegroeid tot de grootste Colombia nieuwssite van Nederland en is JairoBernal.com een vertrouwd gezicht onder de Colombianen en de Colombia liefhebbers.

Alle content is met zorg geschreven. Mocht u ondanks alle door Jairobernal.com in acht genomen zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan op de website van JairoBernal.com gebruikt materiaal, laat het dan zo spoedig mogelijk weten via het contactformulier.

Wilt u gebruik maken van de content op deze website, neem dan contact op door middel van het contactformulier.

JairoBernal.com heeft geen winstoogmerk en is niet ingesteld op commerciële doeleinden. U zult daarom geen advertenties op de website vinden. Al het nieuws wordt door de auteurs belangeloos aangeboden.

Heeft u ook Colombia in uw hart liggen en lijkt het u leuk om te schrijven voor JairoBernal.com, of iets anders te doen, in welke vorm dan ook, schroom dan niet en neem contact op via het contactformulier. Natuurlijk zijn tips en nieuws waarvan u vindt dat het gedeeld moet worden ook van harte welkom.


Auteurs

De content op JairoBernal.com is mogelijk gemaakt door:


Menno Rol
Filosoof en econoom aan de Rijksuniversiteit Groningen.


Jens Holierhoek
Eigenaar van Colombiablog.nl. Freelance journalist en sinds 2014 woonachtig in Bogota, Colombia.

Jairo Bernal
Eigenaar van de website. Geboren te Medellin, Colombia.


Het logo

Het logo van JairoBernal.com komt van het onderste Pre Colombiaans gouden sierwerk (zie plaatje) van de Nariño bevolking. Het departement Nariño ligt in het zuiden van Colombia. Deze indianen gebruikten daar deze gouden schijfjes voor ceremoniële vieringen. De schijfjes werden aan een touw geregen en vervolgens om hun as gedraaid om een hallucinerende effect te creëren.

narinologo


Contactformulier

Voor inhoud voor de website, ideeën of vragen kunt u mailen via onderstaand formulier.