JB

JairoBernal.com: Dé Colombia nieuwssite van Nederland houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit Colombia, sportnieuws, muziek, kunst, achtergrondinformatie en meer!

JairoBernal.com is ontstaan door een combinatie van een passie voor Colombia en een hobby webdesign.  Jairo Bernal, geboren in Medellín, Colombia, is begin 2002 met het idee gekomen om een website te maken over Colombia. In eerste instantie begon het als een community site voor Colombianen en is later uitgegroeid tot een nieuwssite. In de loop der jaren is de website uitgegroeid tot de grootste Colombia nieuwssite van Nederland en is JairoBernal.com een vertrouwd gezicht onder de Colombianen en de Colombia liefhebbers.

Alle content is nagenoeg zelf geschreven met uitzonderingen van artikelen van Nederlandse nieuwssites. In dat geval wordt de bron altijd vermeld. Mocht u ondanks alle door Jairobernal.com in acht genomen zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan op de website van JairoBernal.com gebruikt materiaal, laat het dan zo spoedig mogelijk weten via het contactformulier.

Met uitzondering van artikelen van Nederlandse nieuwssites berusten alle rechten bij JairoBernal.com. Mocht u toch gebruik willen maken van de content op deze website, neem dan contact op door middel van het contactformulier.

JairoBernal.com heeft geen verdienmodel en gebruikt de website niet om er een winst op te behalen. Het gebruiksgemak voor de bezoekers heeft JairoBernal.com hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat u geen afleidende banners op deze site zult aantreffen.
Wilt u toch uw product of evenement via deze website onder de aandacht brengen, dan is dat mogelijk door middel van een recensie over uw product op het blog. Voor meer info kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 


Het logo

Het logo van JairoBernal.com komt van het onderste Pre Colombiaans gouden sierwerk (zie plaatje) van de Nariño bevolking. Het departement Nariño ligt in het zuiden van Colombia. Deze indianen gebruikten daar deze gouden schijfjes voor ceremoniële vieringen. De schijfjes werden aan een touw geregen en vervolgens om hun as gedraaid om een hallucinerende effect te creëren.

narinologo


Contactformulier

Voor inhoud voor de website, ideeën of vragen kunt u mailen via onderstaand formulier.