Vier mensen vermoord in Cauca, waaronder een zanger

Gewapende mannen zijn een woning in Corinto binnengevallen en daarbij Sebastián Muñoz en presentator JJ Villegas gedood.

In een tragische episode drongen gewapende mannen een huis binnen in de wijk 20 de Agosto, waarbij vier mensen om het leven kwamen, waaronder de populaire muziekzanger Sebastián Muñoz. Deze gewelddadige aanval heeft geleid tot bezorgdheid over de veiligheid in de regio, die de afgelopen maanden al het toneel was van spanningen en conflicten.

Sebastián Muñoz, bekend om zijn talent voor populaire muziek, was geboekt voor een privéoptreden met presentator JJ Villegas. De avond veranderde echter in een tragedie toen de aanvallers binnenkwamen en lukraak schoten, waarbij de artiesten en twee andere mensen die in de zaal aanwezig waren werden gedood.

De plaatselijke autoriteiten zijn een onderzoek gestart om de motieven en de daders van deze gruwelijke misdaad op te helderen. Het is bekend dat het gebied wordt betwist door gewapende groepen, waardoor er bezorgdheid is ontstaan over de veiligheid van de inwoners.

Dit bloedbad maakt deel uit van een reeks gewelddadige gebeurtenissen die het departement Cauca ondergaat en een krachtige oproep doet aan de autoriteiten om snel en vastberaden op te treden in de zoektocht naar de daders.

Bron :
Foto:elnuevosiglo.com.co