Netflix-serie Perdida: Bewust in de Colombiaanse gevangenis belanden op zoek naar je dochter

Netflix heeft vandaag zijn content voor zijn leden weer uitgebreid met nieuwe films en series waaronder een Spaans-Colombiaanse serie. De streamingdienst komt met een spannende serie van van Natxo López en Ruth Garcia genaamd Perdida.

De serie Perdida speelt zich deels af in Colombia en deels in het Spaanse Valencia en gaat over drugshandel, het leven in de gevangenis en de angst van een vader vanwege zijn vermiste dochter.

Antonio (Daniel Grao) zet alles op alles om zijn ontvoerde dochter terug te vinden. En daarvoor gaat hij héél ver. Hij wil naar de gevangenis worden gestuurd in Colombia en zet een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft.

In de openingsscène van Perdida is te zien hoe Antonio Santos bolletjes met cocaïne slikt in een hotel in Bogota, naar het vliegveld vertrekt, wordt opgepakt en in de gevangenis terechtkomt. Hij krijgt bezoek van een advocate, maar weigert iedere hulp.  Santos heeft namelijk maar één doel: een bepaalde gevangene vinden. Via deze gevangene hoopt hij zijn dochter Soledad terug te vinden die 13 jaar eerder op mysterieuze wijze is ontvoerd in het Spaanse Valencia. Zo begint een plot vol emotionele wendingen dat teruggaat op een droevig en duister verleden van het getrouwde stel uit Valencia, wiens enige dochter Soledad van de aardbodem verdwenen lijkt.

De serie bestaat uit 11 afleveringen en is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Bron :
Foto:Netflix