American Airlines opent tweede vlucht tussen Cali en Miami

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft vrijdag aangekondigd dat het vanaf 1 december zal beginnen met de exploitatie van een tweede dagelijkse non-stop vlucht tussen de Colombiaanse stad Cali en Miami (USA), om aan de vraag van het hoogseizoen te voldoen.

De nieuwe extra vlucht tussen het vliegveld Alfonso Bonilla Aragón (Cali)en het internationale vliegveld van Miami zal tijdelijk zijn en zal duren tot 11 januari.

De maatregel heeft als doel om te voldoen aan de reisbehoeften van de klanten van de luchtvaartmaatschappijen, die nu een extra optie krijgen om tussen de Colombiaanse Pacific en de Verenigde Staten te reizen  in de tijd van vele festiviteiten aan het einde van dit jaar, aldus een woordvoerder van de vliegtuigmaatschappij.

Zo zullen de dagelijkse vluchten van Cali naar Miami om 09.16 en 15.50 uur lokale tijd zijn. Vanuit Miami naar Cali om 11.10 en 18.00 uur lokale tijd.

American Airlines exploiteert momenteel vluchten van Miami naar Bogota, Cali, Medellin en Barranquilla, en van Dallas-Fort Worth naar Bogota.