Colombia in top 20 reisbestemmingen van Condé Nast Traveler

Volgens lezers van het reisblad Condé Nast Traveler, is Colombia een van de 20 landen als mooiste reisbestemming.

Het meest prestigieuze reisblad in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, Condé Nast Traveler, heeft van zijn lezers de 20 favoriete landen als reisbestemming bekend gemaakt. Colombia staat 16e op de lijst van de lezers, die wordt aangevoerd door Indonesië, Thailand en Portugal.

Colombia, Mexico en Peru zijn de enige landen in het Amerikaanse continent die werden opgenomen in de prestigieuze ranglijst, waarin meer dan 600.000 lezers stemden voor de beste bestemmingen in verschillende categorieën, waaronder hotels, landen, steden, eilanden, kuuroorden, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en cruises.

“Dit is uitstekend nieuws voor het land. De wereld blijft Colombia erkennen als een hoogwaardige toeristische bestemming, die voldoet aan de verwachtingen van internationale reizigers. Met deze erkenning blijven we ons positioneren als een bestemming van wereldklasse die een gevarieerde ervaring biedt op het gebied van producten zoals natuur, cultuur of vergaderingen”, aldus Flavia Santoro, president van ProColombia.

Naast deze erkenning in de top 20 werden er ook andere prijzen toegekend aan Colombia. De Colombiaanse eilanden San Andres en Providencia werd gekozen als een van de beste eilanden in Amerika. Santa Clara, in Cartagena, en Victoria Regia, in Bogota, behoorden tot de 30 tophotels in Zuid-Amerika en tot slot, het Hotel Las Islas, op de Baru-Cartagena Eilanden, kwam in de categorie van de beste resorts in Zuid-Amerika.

Bron :
Foto: Jairo Bernal