Colombia sluit Europese tour af met 3-0 nederlaag tegen Algerije

Colombia en Algerije speelden dinsdagavond een vriendschappelijk duel in het Pierre-Mauroy stadium in Lille in Frankrijk. Het Colombiaanse elftal eindigde zijn Europese tour met een 3-0 nederlaag.

Het Colombiaanse elftal sloot zijn Europatour doelpuntloos af, nadat het zaterdag 0-0 had gespeeld tegen Chili en dinsdagavond met 3-0 verloor van Algerije.

De Colombiaanse ploeg van bondscoach Carlos Queiroz had het zwaar te verduren tegen Algerije. De ploeg stond in de eerste helft al achter met 2-0 door doelpunten van Baghdad Bounedjah en aanvoerder Riyad Mahrez. Het Colombiaanse elftal had moeite met het aanvallend Algerije en in de voorhoede mistte er daadkracht. In de tweede helft maakte Riyad Mahrez, de buitenspeler van Manchester City, ook nog de 3-0.

De Colombiaanse ploeg moest het zonder doen met James Rodrigues en Radamel Falcao, maar oud-Ajacied Davinson Sánchez was wel van de partij. Luis Sinisterra, de vleugelaanvaller van Feyenoord maakte zijn debuut bij het Colombiaanse elftal. De 20-jarige Siniseterra viel in de tweede helft in.

Bron :
Foto:caracol