Colombia speelt gelijk tegen Argentinië in vriendschappelijk duel

Het Colombiaans elftal speelde dinsdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Argentinië. Beide teams konden het verschil niet laten zien en speelden een gelijk spel.

Colombia, zonder sterspeler James Rodriguez en Argentinië zonder Lionel Messi, speelden tegen elkaar in het MetLife Stadium in East Rutherford in de Verenigde Staten. Het eerst half uur speelde Argentinië sterk maar benutte niet de kansen. David Ospina wist de bal uit het doel te houden van het aanvallend Argentinië. Kansen voor Colombia kwamen na een half uurtje na het offensief van de Argentijnen. De gevaarlijkste bal van Colombiaanse kant kwam van Falcao die van afstand die bal hard richting het doel schoot, maar geweerd werd door de Argentijnse doelman Armani.

In de tweede helft ging het er fel aan toe, de scheidsrechter trok de een na de andere gele kaart. Beide teams speelden op scherp en wilden voor de winst gaan. Zowel Argentinië als Colombia creëerden kansen, maar wisten het niet af te maken. De stand op het scorebord bleef uiteindelijk op 0 – 0 staan.