Colombiamoda Medellín: dé fashionweek van Latijns-Amerika

Vandaag begint in de textielstad Medellín de modebeurs Colombiamoda, een platform waar de nieuwste mode wordt getoond en de laatste technieken om deze mode te creëren worden onthuld.

Zo’n 650 exposanten en 1.700 internationale kopers uit meer dan 50 landen zullen deelnemen aan de 27e editie van Colombiamoda, die wordt gehouden van 26-28 juli in de Colombiaanse stad Medellin. De modebeurs brengt ontwerpers zoals Jorge Duque, Renata Lozano, Pepa Pombo, Johanna Ortiz en Andrés Pajón bij elkaar.

Colombiamoda is het belangrijkste commerciële platform van Colombia dat de meest complete vraag en aanbod samenbrengt in de wereld van mode. De modebeurs in Medellín behandelt drie belangrijke onderwerpen: modeshows, commercie en kennis & techniek.

Het uitgebreide aanbod van Colombiamoda wordt gerealiseerd door de deelname van meer dan 1.700 internationale kopers en meer dan 6.000 nationale kopers. Dit uitgebreid aanbod uit zich in modeshows van bekende modeontwerpers en demonstraties van kleding, schoenen, handtassen, accessoires, kostuums en sieraden dat de aankopen van een modeliefhebber compleet maakt.

Colombiamoda, Colombia’s mode week, wordt beschouwd als de grootste commerciële uitwisselingsplatform van Latijns-Amerika.