Feyenoord aast op terugkeer Luis Sinisterra

De Colombianse voetballer Sinisterra is deze week in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord. De landskampioen zou daarbij inzetten op een huurtransfer, waar Leeds United de voorkeur geeft aan een permanente oplossing. Er zijn ook andere kapers op de kust voor de Colombiaanse vleugelflitser.

Op een persconferentie verklaarde trainer Farke: “Hij heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract en juridisch gezien is er nog onduidelijkheid over de formulering daarvan. Wij willen in juridisch opzicht eerst duidelijkheid, waardoor hij voorlopig niet meetraint met de groep, omdat hij zich niet volledig op het voetbal kan concentreren.”

Een ontsnappingsclausule biedt mogelijk goed nieuws voor Feyenoord en Sinisterra wil graag gaan voor een transfer.

Volgens Britse media heeft Sinisterra zijn zinnen gezet op een transfer. Hij zou de clubleiding hebben gevraagd om mee te werken zodra er een acceptabel bod op tafel komt.

Sinisterra tekende vorige zomer een contract bij Leeds, waar hij in zijn eerste seizoen degradeerde uit de Premier League. Om die reden kan de buitenspeler voor een gelimiteerde transfersom alweer vertrekken uit Engeland.

Bron :
Foto:Leeds United