J Balvin komt volgend jaar naar Ziggo Dome in Amsterdam

De Colombiaanse reggaetonzanger J Balvin komt komend voorjaar naar Nederland. De Zuid-Amerikaanse megaster staat op 8 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. Concertorganisator MOJO maakte dat dinsdag bekend. De kaartverkoop voor zijn concert start vrijdagochtend 1 december.

Het concert in de Ziggo Dome te Amsterdam maakt deel uit van de Que Bueno Volver a Verte-tournee waarmee de zanger naar twintig Europese steden reist. Zo staat het eerste optreden op 26 april gepland in Frankfurt en is het laatste op 5 juni in Londen.

In een persbericht laat J Balvin (38) weten dat hij niet kan wachten om zijn Europese fans te ontmoeten. Volgens de Colombiaanse artiest heeft hij een spectaculaire show voor ze in petto. “Ik kijk ernaar uit om de compleet nieuwe show met jullie te delen. We hebben iets heel speciaals gemaakt en ik kan niet wachten om het volgende muzikale hoofdstuk te betreden met jullie.”

Dat J Balvin een wereldster is, is een understatement. De Colombiaan staat in de top tien meest gestreamde artiesten van het moment met een fanbase over de hele wereld. Hij is een van de bestverkopende Latijns-Amerikaanse artiesten en wordt ook wel de ‘prins van reggaeton’ genoemd. Hij verkocht wereldwijd meer dan 35 miljoen platen. In Nederland had J Balvin een nummer 1-hit met Mi gente.

De kaartverkoop voor zijn concert in de Ziggo Dome begint komende vrijdag om 10.00 uur.

Bron :
Foto:Mojo