JairoBernal.com wenst u een gelukkig 2018

Beste bezoekers en trouwe volgers,

Hierbij wil ik jullie allen een gezond en voorspoedig nieuwjaar toewensen.

JairoBernal.com biedt al jarenlang belangeloos het laatste nieuws uit Colombia aan. In 2018 zal dat niet veranderen en zal de Colombia nieuwssite van Nederland u blijven voorzien van het laatste nieuws uit Colombia.

Het bezoekersaantal van deze website als wel de gekoppelde sociale mediakanalen is ook dit jaar weer flink toegenomen. Mijn dank voor alle deze trouwe en nieuwe bezoekers voor het interesse hebben in het nieuws op JairoBernal.com.

Afgelopen jaar is er versterking bijgekomen van Menno Rol, filosoof en econoom aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij schreef artikelen gericht op de Colombiaanse economie. Heeft u ook Colombia in uw hart liggen en lijkt het u leuk om te schrijven voor JairoBernal.com, of iets anders te doen, in welke vorm dan ook, schroom dan niet en mail me via het contactformulier. Natuurlijk zijn ook tips, waarvan jullie vinden dat het gedeeld moet worden, van harte welkom.

JairoBernal.com blijft natuurlijk zijn best doen om jullie ook in het nieuwe jaar het nieuws over Colombia aan te bieden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het nieuws, volg dan deze website ook via Twitter, YouTube, Instagram of op Facebook.

Jairo Bernal