Karol G wordt het gezicht van Barcelona in de clásico tegen Real Madrid

Voetbalclub FC Barcelona zal een nieuwe artiest op hun shirt zetten voor El Clásico, na een sponsordeal met muziekstreamingdienst Spotify, met logo’s van wereldwijd erkende artiesten. De nieuwste samenwerking is met de Colombiaanse zangeres Karol G (Carolina Giraldo), wiens iconische “doorn hart” tatoeage op het shirt van Barça te zien zal zijn op 21 april in het Santiago Bernabéu wanneer de klassieker wordt gespeeld tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Sinds Barcelona een sponsorovereenkomst met Spotify heeft getekend, is er samengewerkt met drie artiesten, die hun logo op het shirt van het team hebben laten vertegenwoordigen. Bij deze gelegenheid zal de Colombiaanse Karol G degene zijn die haar symbool op de kleding draagt.

Diario Sport onthulde de informatie: “De nieuwste samenwerking is die van Karol G, een van de meest invloedrijke artiesten ter wereld. De Colombiaanse artiest heeft maandelijks meer dan 50 miljoen luisteraars en kwam in 2023 in de top 10 van meest beluisterde nummers terecht. Barça gaat de première op 21 april in Santiago Bernabéu in première, in de tweede ronde klassieker. Het t-shirt zal het logo van het doornenhart hebben, een tatoeage die Karol G op haar arm heeft en die viraal is gegaan op sociale netwerken.”

Andere samenwerkingen van Barcelona waren met Drake (Canadese rapper), Rosalía (Spaanse zanger) en de Rolling Stones.

Bron :
Foto:elespectador.com