KLM maakt eerste vlucht naar Cartagena

KLM maakte gisteren haar eerste vlucht naar het zonnige Cartagena. KLM heeft haar bestemming Cali vervangen door een nieuwe Colombiaanse bestemming, de toeristische koloniale stad Cartagena.

De vluchten worden elke dinsdag, donderdag en zaterdag uitgevoerd met het nieuwste toestel uit de KLM vloot, de Boeing 787-9. Vanuit Amsterdam vertrekt de vlucht om 10:15 uur met aankomst in Bogota om 14:00 uur (lokale tijd). Om 15:40 uur (lokale tijd) vliegt het toestel door naar Cartagena, waar het om 17:10 uur (lokale tijd) aankomt. De terugvlucht vertrekt om 18:15 uur (lokale tijd) uit Cartagena en komt de volgende dag om 10:45 uur weer aan in Amsterdam.

TUI biedt in samenwerking met KLM deze vluchten aan naar het onontdekte Cartagena in Colombia. Tijdens de eerste KLM-vlucht laten zowel TUI als KLM enthousiast weten te geloven in deze nieuwe bestemming.

“Cartagena is een prachtige historische stad aan de Caribische kust, die een groeiend aantal internationale toeristen trekt. In combinatie met zakenstad Bogota vormt Cartagena een goede combinatie om de aanwezigheid van KLM in Colombia te versterken. Gezien de ligging van Cartagena, wordt de reistijd van Bogota naar Amsterdam verkort”, aldus Pieter Groeneveld, Vice President Network Planning KLM.