‘Miss Colombia heeft rol in film met Vin Diesel’

Voormalig Miss Colombia Ariadna Gutiérrez wordt volgens TMZ de tegenspeelster van Vin Diesel in xXx: The Return of Xander Cage.

Bronnen rond de productie zeggen dat Gutiérrez een behoorlijke rol krijgt. De Colombiaanse zit in zes scènes en mag drie pagina’s met dialoog uit haar hoofd leren. Dinsdag beginnen voor Gutiérrez de opnames in de Dominicaanse Republiek. Het wordt haar eerste filmrol.

De film wordt in 2017 uitgebracht en wordt geregisseerd door D.J. Caruso. De cast is al voor een groot deel bekend waaronder Nina Dobrev, Samuel L. Jackson, Ruby Rose, Toni Collette en Donnie Yen.

Miss Universe

De voormalige Miss Colombia werd in januari spraakmakend nieuws doordat Steve Harvey een grote fout maakte tijdens de miss Universe verkiezingen. Voor even had Colombia voor de derde keer in haar geschiedenis een Miss Universe. De presentator van Miss Universe, Steve Harvey, maakte namelijk een grove fout door aanvankelijk de verkeerde winnaar aan te kondigen. Gutierrez was voor enkele minuten Miss Universe en had het kroontje al op haar hoofd, maar moest het uiteindelijk overdragen aan de echte Miss Universe, Miss Filipijnen.