Sofia Vergara en Joe Manganiello getrouwd

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn getrouwd. De twee acteurs hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven tijdens een chique huwelijksfeest in Florida.

Het huwelijk werd voltrokken in een goed bewaakt resort in Palm Beach. Sofia, die een jurk van ontwerper Zuhair Murad droeg, werd naar het altaar begeleid door haar 23-jarige zoon Manolo. Haar nichtje Claudia Daniela was haar bruidsmeisje.

Verder waren onder anderen Sofia’s collega’s uit de serie Modern Family, Joe’s collega’s uit de film Magic Mike en Sofia’s goede vriendin Reese Witherspoon aanwezig. Het stel had vierhonderd gasten uitgenodigd. De feestelijkheden begonnen eerder in het weekend al, met een feestje aan het zwembad zondagmiddag en een diner en feest zaterdagavond.

De Colombiaanse Sofia droeg het hele weekend witte outfits. Het hele feest kostte naar verluidt maar liefst vier miljoen dollar (3,8 miljoen euro). Het stel kreeg geen cadeau’s. In plaats daarvan hadden Sofia en Joe hun gasten verzocht een donatie over te maken aan een kinderziekenhuis.

De 38-jarige Joe vroeg Sofia (43) bijna een jaar geleden ten huwelijk, ongeveer zes maanden nadat ze begonnen te daten. (bron:ad.nl)