Twee aardverschuivingen leggen verkeer lam op snelweg Medellín-Bogota

Op de snelweg die de stad Medellín met Bogota verbindt hebben zich twee grote aardverschuivingen plaatsgevonden die het extra drukke verkeer door een feestdag lam legden.

Te midden van de terugkeer van automobilisten van een feestelijke dag vonden er twee aardverschuivingen plaats op de weg die de stad Medellín met Bogotá verbindt. Dat hebben de Colombiaanse verkeersautoriteiten gemeld.

De verkeersautoriteiten gaven aan dat de aardverschuivingen die plaatsvonden als gevolg van de hevige regenval van de afgelopen uren de mobiliteit van honderden voertuigen die door deze belangrijke corridor rijden, instortte.

Volgens het meest recente mobiliteitsbulletin hebben chauffeurs in het gebied dat communiceert met Doradal, waar het verkeer aanzienlijk wordt gehinderd, ervoor gekozen om terug te keren naar Medellín, aangezien het verkeer minstens twee uur stil lag.

De intense regens die in het gebied hebben plaatsgevonden, hebben geleid tot tegenslagen voor chauffeurs die tussen Medellín en Bogotá reizen.

Bron :
Foto:noticiasrcn.com