11 Colombiaanse wielrenners in Ronde van Spanje

Aanstaande zaterdag begint de 74e editie van de Ronde van Spanje met de aanwezigheid van verschillende nationale en internationale wielrenners. Onder de internationale wielrenners zijn elf Colombiaanse wielrenners die meedoen aan la Vuelta a España

De laatste grote wielrennersrace begint 24 augustus en eindigt op 15 september in Madrid, waarbij weer hoop is voor een Colombiaanse overwinning, zoals de overwinning van Nairo Quintana in 2016.

Dit keer gaan er 11 Colombiaanse wielrenners deelnemen aan de Ronde van Spanje:
Nairo Quintana (Movistar), Miguel Ángel López (Astana), Rigoberto Urán (Education First), Esteban Chaves (Mitchelton-Scott), Sergio Higuita (Education First), Daniel Felipe Martínez (Education First), Fernando Gaviria (UAE Team Emirates), Sergio Luis Henao (UAE Team Emirates), Sebastián Molano (UAE Team Emirates), Darwin Atapuma (Cofidis) en Sebastián Herno (Ineos).

Zaterdag start de Vuelta met een vlakke ploegentijdrit. Verder staan er zeven bergetappes op het menu, waarbij de explosieve Andorra-rit, de gevreesde Los Machucos en de klim naar de sterrenwacht van Javalambre eruit springen.

Bron :
Foto:elespectador - Miguel Ángel López