Air Europa verhoogt aantal vluchten naar Medellin

Vliegtuigmaatschappij Air Europa gaat per april het aantal vluchten naar Medellín verhogen. De tweede grootste stad van Colombia wordt op dit moment drie keer per week met Madrid verbonden. Door goede resultaten wordt daar door de Spaanse maatschappij een extra vlucht aan toegevoegd.

Medellín is sinds juni vorig jaar al onderdeel van het netwerk van Air Europa. De vluchten hadden in het eerste halfjaar een bezettingsgraad van bijna negentig procent. Voor Air Europa een reden om de stoelcapaciteit op de route tussen de twee landen te vergroten.

Air Europa voorziet een vlucht op dinsdag, donderdag en zaterdag. Daarbij komt er in april een vlucht bij op vrijdag. Er wordt op deze route gevlogen met een Boeing 787-8 Dreamliner. De Dreamliner biedt plaats aan in totaal 296 passagiers, waarvan er 22 in Business en 274 in Economy Class.

De Spaanse maatschappij vliegt naast Medellín ook aan op Bogotá. De hoofdstad wordt dagelijks vanuit Madrid aangevlogen.

In samenwerking met KLM vliegt Air Europa twee keer per dag tussen Amsterdam en Madrid. Passagiers kunnen daar op vluchten overstappen richting Zuid-Amerika.

Bron :
Foto:AirEuropa