‘Barcelona wil Yerry Mina in januari al naar Camp Nou halen’

FC Barcelona wil Yerry Mina, de verdediger van Palmeiras, in januari al naar Camp Nou halen. De Colombiaan zou in eerste instantie pas in de zomer naar Barcelona vertrekken, maar volgens Mundo Deportivo wil de voetbalclub in januari al actie ondernemen om het vertrek van Mascherano voor te zijn.

FC Barcelona bereidt zich voor op het vertrek van Javier Mascherano. Om die reden wil de club uit Barcelona Yerry Mina al in januari naar Camp Nou halen.

De leiding van Barcelona is van mening dat Yerry Mina de beste optie is om in de winter aan te schaffen. De  boomlange Colombiaan bezit  namelijk over een enorme fysieke kracht (1.95 meter). Bovendien heeft de 23-jarige Mina  een prima balgevoel.  Voor Barcelona is er echter één probleem.

In 2016 kwam Barcelona met Palmeiras overeen dat Mina in de zomer van 2018 voor 9 miljoen euro naar Barcelona zou gaan. Of de Braziliaanse club bereidt is om Mina in januari al voor dat bedrag te laten gaan is de vraag. De Catalanen zouden echter bereidt zijn om iets meer te betalen.

Of Mina daadwerkelijk vervroegd naar Barca gaat blijft nog de vraag. De zaakwaarnemer van Yerry Mina heeft nog geen contact met de Catalaanse topclub. “Op dit moment is er geen contact met Barça”, aldus de belangenbehartiger van Mina. “Ik heb eerder wel gesproken met sportief directeur Robert Fernandez. Maar daar zat vooreerst geen vordering in.”

Bron :
barcasource.nl