Colombia heeft de beste toeristische website ter wereld

De officiële toeristische website van Colombia, www.colombia.travel, heeft de Webby People’s Voice Award gewonnen dankzij een massale stemming door mensen uit meer dan 70 landen.

Door een massale wereldwijde stemming won Colombia.travel de Webby People’s Voice Award als de beste toeristische website ter wereld in de categorie Travel, uitgereikt door de Webby Awards.

De Webby Awards zijn prijzen die jaarlijks door “The International Academy of Digital Arts and Sciences” uitgereikt worden aan de beste websites van de wereld. Ze kunnen als de Oscars van het internet worden beschouwd. De prijzen werden voor het eerst in 1996 uitgereikt.

De portal colombia.travel, die het land promoot als toeristische bestemming, en die wordt geleid door ProColombia, overtrof in aantal stemmen de website Conde Nast Traveler (een van de belangrijkste reisbladen ter wereld), Tall True and Tangled (portal van de Canadese provincie Newfoundland en Labrador), Earth Viaggi (Italiaanse touroperator) en The Culture Trip (Londens reisbureau).

“Duizenden mensen hebben gestemd en kozen onze toeristische portaalsite als de beste van de wereld. Het verkrijgen van deze erkenning van mensen over de hele wereld bevestigt dat ons land een internationale toeristische bestemming blijft. We blijven werken aan het innoveren en handhaven van hoge kwaliteitsnormen in onze communicatiemiddelen zoals Colombia.travel, een origineel en creatief portaal dat informatie biedt over alles wat internationale reizigers moeten weten. We zullen elkaar binnenkort ontmoeten om alle toeristische ervaringen te beleven die ons land te bieden heeft”, legt Flavia Santoro, president van ProColombia, uit.

Bron :
Foto:colombia.travel