Colombia verovert 25 gouden medailles op WK Inline Skaten in Kaohsiung

Tevreden en trots op het werk wat ze hebben volbracht, kijken de coaches van de nationale selectie van het Inline Skaten team, Ivan Vargas en Elia Valley, terug op een overweldigende overwinning tijdens de wereldkampioenschappen in Kaohsiung in Taiwan.

Met maar liefst 25 gouden, 11 zilveren en 3 bronzen medailles domineerde Colombia de wereldkampioenschappen Inline Skaten in Kaohsiung. Zondag sloot het sportevenement af met een ceremonie en gingen de Colombiaanse skaters met 39 medailles naar huis. Na het winnen van de wereldkampioenschappen in Kaohsiung  blijft Colombia met zes opeenvolgende titels onverslagen en met een totaal van 13 overwinningen in haar geschiedenis.

Alberto Herrera, voorzitter van de Colombiaanse Inline Skate Federatie, was ook zeer tevreden en bedankte het team voor de toewijding en inspanning.

“We zijn blij, want onze jonge talenten hebben zich opnieuw bewezen dat ze de beste in de wereld zijn en hoewel ze allemaal bereid zijn om te winnen, blijkt dat het talent van onze sporters van eerste klasse is, “benadrukte hij.

Selección-Colombia-patinaje

Ranglijst_Colombia_Kaohsiung_2015