Colombia verslaat Bahrein met 6 – 0

Colombia heeft in een vriendschappelijk duel gewonnen van Bahrein met 6-0.
Het Colombiaans elftal speelde in het nationale stadion in Riffa, Bahrein. Carlos Bacca scoorde het eerste doelpunt na 15 minuten. In de 32ste en 36ste scoorde Radamel Falcao waarbij de ruststand eindigde op een 3-0. In de tweede helft werden de resterende drie doelpunten gescoord door Adrián Ramos, Johan Mojica en Andrés Rentería.

Het Colombiaans elftal zal in de komende uren vertrekken naar Dubai waar het aanstaande maandag zal spelen tegen Koeweit. Dit is de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan de Copa America 2015 in Chili.

Radamel Falcao
Radamel Falcao heeft in het shirt van Colombia zijn voeten laten spreken. De spits van het Zuid-Amerikaanse land heeft het momenteel erg moeilijk bij Manchester United in de Premier League, maar kreeg desondanks het vertrouwen van Colombia-bondscoach José Pekerman.
In het oefenduel met Bahrein mocht Falcao starten en vond hij tweemaal het net binnen vier minuten. Hij nam in de 32ste minuut de 0-2 voor zijn rekening en scoorde even in de 36ste minuut opnieuw. Tevens gaf hij een assist bij de openingstreffer.