Colombiaanse serie Pálpito seizoen 2 op Netflix te zien

De Colombiaanse serie Pálpito is terug op Netflix met een nieuw seizoen. Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van deze spannende serie en groeide in Nederland uit tot een grote hit. Een tweede seizoen werd snel aangekondigd en deze is vanaf vandaag te zien zijn op Netflix.

In Pálpito – ook bekend als The Marked Heart als Engelse titel – draait het om orgaansmokkelaars en één kloppend hart. Maar vooral om een bijzondere driehoeksverhoudig. Een man is vastbesloten om wraak te nemen op de smokkelaars voor zijn vermoorde vrouw. Maar dan ontmoet hij de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

Netflix verklapt alvast de plannen van Zacarías Cienfuegos in seizoen 2. Nadat hij heeft ontdekt dat zijn vrouw, Camila, haar dood in scène heeft gezet om uit zijn leven te verdwijnen, broedt hij geobsedeerd een meesterplan uit om haar terug te krijgen en een monumentale wraakactie uit te voeren op Simón, de man op wie Camila verliefd werd en die het hart van zijn vermoorde vrouw in haar borst heeft.

Nu zal Zacarías, als rechterhand van de president en met de steun van De Organisatie -de sinistere orgaanhandelbende- Simón precies dezelfde hel laten beleven als hij heeft geleden. Zijn bedoeling is duidelijk: laten zien dat soms een moordenaar worden omdat je van iemand houdt de enige mogelijke optie is.

Deze thriller serie is gemaakt door Leonardo Padrón. Een man die van alle markten thuis is. Zo is hij niet alleen (script) schrijver, maar ook dichter, journalist en presentator. Ook is hij verantwoordelijk voor verschillende succesvolle telenovelas. Mogelijk zal het hier niet bij blijven. Padrón heeft namelijk een exclusieve meerjarige deal gesloten met Netflix, waardoor hij meer producties zal maken.

Bron :
Foto:Netflix