Grolsch op de Colombiaanse markt

Bavaria S.A., het toonaangevend bedrijf in drankjes in Colombia, kondigt op zijn website de lancering aan van het Nederlands biermerk Grolsch.

Het geïmporteerde Nederlands biermerk, het oudste biertje in de portefeuille van Bavaria, heeft een geschiedenis van 400 jaar, bevat 5% alcohol en heeft met het bekende groene bierflesje een exclusief en innovatief verpakkingsontwerp.

Het merk is sinds donderdag beschikbaar op de markt, met name in de premium bars en restaurants in de grote steden, voor een adviesprijs van 5.500 Colombiaanse pesos.

Grolsch is een van de oudste bieren ter wereld, met 400 jaar geschiedenis is het toch een van de meest recente in de wereldwijde portefeuille van biergigant SABMiller.
Bavaria S.A., onderdeel van SABMiller ziet genoeg ruimte voor Grolsch op de Colombiaanse biermarkt. Dankzij de authenticiteit van Grolsch en de creativiteit die het gebruikt om consumenten te inspireren zal Grolsch en belangrijke ruimte creëren tussen de ander biermerken, aldus Fernando Jaramillo, Bavaria’s Vice President of Corporate Affairs.