JairoBernal.com wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Beste bezoekers en trouwe volgers,

Ik wil jullie allen fijne feestdagen wensen en een spetterend nieuwjaar.

JairoBernal.com heeft u het afgelopen jaar elke dag voorzien van het laatste nieuws uit Colombia. Natuurlijk krijgt u ook in het nieuwe jaar weer nieuws, sportnieuws, muziek, kunst, achtergrondinformatie en veel meer!

JairoBernal.com bedankt alle bezoekers voor het bezoeken van de website. Dankzij uw trouwe bezoekjes is het bezoekersaantal ook dit jaar weer flink toegenomen.  Het aantal is ook gestegen omdat JairoBernal.com dit jaar de sociale media heeft opgezocht. Met een eigen Facebookpagina, Twitteraccount en een Youtube-kanaal is het nieuws nu ook toegankelijk via andere kanalen.

Ook anderen hebben de “Dè Colombia nieuwssite van Nederland” opgemerkt. De filmpjes van de ARC ‘Gloria’ op Sail Amsterdam 2015 waren erg geliefd op de sociale media. De populaire website Colombia.com gebruikte het filmpje van JairoBernal.com in hun nieuwsitem over Mariana Pajon haar overwinning in Rock Hill.  Daarnaast gebruikt het International Business Research van Rijksuniversiteit Groningen, dat een onderzoekt doet in Colombia, het nieuws van JairoBernal.com.

JairoBernal.com blijft natuurlijk zijn best doen om jullie ook in het nieuwe jaar het nieuws over Colombia aan te bieden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het nieuws volg dan deze website ook via Twitter, Youtube of like deze website op Facebook

Mocht jullie tips hebben dat volgens jullie gedeeld moet worden, schroom dan niet en mail me via het contactformulier.