James: “Ik kan niet wachten”

Met zijn transfer naar Real Madrid is voor James Rodriguez een droom in vervulling gegaan.

Dat zegt de Colombiaanse aanwinst van de Madrilenen via het officiële televisiekanaal van zijn nieuwe werkgever, Real Madrid TV. “Dit heb ik altijd al gewild en ik hoop dat ik hier nog vele jaren gelukkig zal zijn”, aldus de van AS Monaco overgekomen middenvelder.

Naar eigen zeggen past James uitstekend bij Real. “Ik hou van uitdagingen en ik hou van winnen. Ik ben nu bij een geweldige club om vele titels binnen te slepen”, aldus de Colombiaans international, die tijdens het WK beslag legde op de Gouden Schoen.

Momenteel geniet de 23-jarige topaankoop van zijn vakantie. Over een week zal hij zich bij zijn nieuwe teamgenoten melden. “Ik kan niet wachten tot 1 augustus”, laat hij weten. “Ik wil beginnen met trainen en iedere dag beter worden.”

Villas-Boas
André Villas-Boas, die James ten tijde van hun gezamenlijke dienstverband bij FC Porto onder zijn hoede had, denkt dat Real een goede keuze heeft gemaakt door zijn voormalige pupil te contracteren. De Portugese oefenmeester heeft hoge verwachtingen van James.

“Wij haalden hem destijds binnen met het idee om hem voorzichtig te ontwikkelen”, blikt Villas-Boas terug tegenover Marca. “We hadden nooit kunnen bevroeden dat hij zo snel zou exploderen. Ik denk dat hij over alle kwaliteiten beschikt die nodig zijn om te slagen bij Real.”

Geef een reactie