Luis Diaz herenigd met vader na ontvoering

Liverpool vleugelspeler Luis Diaz genoot van een emotioneel weerzien met zijn ouders nadat hij voor het eerst naar huis in Colombia vloog sinds de ontvoering van zijn ouders eerder deze maand.

Diaz kwam dinsdag aan in Bogota voordat hij naar Barranquilla vloog – de basis van het nationale team voor de WK-kwalificatiewedstrijd van donderdag tegen Brazilië – waar hij werd opgewacht door zijn vader Luis Manuel en moeder Cilenis Marulanda.

In een bericht op X, voorheen bekend als Twitter, publiceerde de Colombiaanse voetbalbond foto’s van de hereniging van de familie samen met een korte verklaring die luidde: “Dit was Lucho’s spannende ontmoeting met zijn vader Mane Diaz en zijn familie.

“We houden van je en we zijn meer verenigd dan ooit! @LuisFDiaz19. We zijn allemaal Colombianen.”

Diaz’ ouders werden iets meer dan twee weken geleden van de straat geplukt en ontvoerd. Zijn moeder werd bijna onmiddellijk vrijgelaten, terwijl zijn vader 12 dagen werd vastgehouden voordat hij vorige week donderdag werd vrijgelaten.

De 58-jarige vader zei over zijn ervaring: “Het was veel paardrijden, echt zwaar, veel bergen, veel regen, te veel insecten.”

Een zwakke Díaz, die door zijn familie van en naar een stoel werd geholpen, vertelde journalisten in zijn woonplaats Barrancas in Colombia: “Ik kon niet rustig slapen, het was heel moeilijk, bijna 12 dagen zonder slaap.”

Bron :
Foto:caracol.com.co