Miss Colombia niet boos op blunderende Steve Harvey

Miss Colombia is niet boos op Steve Harvey, omdat hij haar per ongeluk had uitgeroepen tot winnares van de Miss Universe-wedstrijd. Ze gaf hem een simpel advies voor Harvey: leer lezen.

Steve en Ariadna hebben in Steve’s talkshow een goed gesprek gehad over de enorme fout die de presentator/komiek eind december voor het oog van miljoenen kijkers beging.

“Je moet leren hoe je kaartjes moet lezen”, grapt Ariadna Gutierrez in de talkshow van Harvey, die dinsdag op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden.

“Als je de beelden terugkijkt dan zie je dat ik lach, omdat ik dacht dat je een grap ging maken”, zei Gutierrez. “Dat zou dan wel de allerslechtste grap uit mijn hele leven zijn”, reageert Harvey.

Gutierrez zegt dat het moment dat duidelijk werd dat eigenlijk Miss Filipijnen had gewonnen een ‘nachtmerrie’ was. Maar een rechtszaak ziet ze niet zitten. “Zo zit ik niet in elkaar.”

Steve raakte geëmotioneerd toen hij in zijn show tegen de Colombiaanse ’sorry’ zei. „Ik wil je laten weten dat het me spijt. Ik vind het vreselijk wat jou die avond is overkomen.”

De twee kunnen het in het programma goed met elkaar vinden. Gutierrez zegt gekscherend dat Harvey gewoon erg graag wilde dat zij zou winnen. De presentator zegt, lachend, zich in dat idee te kunnen vinden.